Stap in je stroming…

“Wanneer je je angst, verdriet, pijn, boosheid, weerstand, oordeel,… durft te voelen, erken je je beleving. Je zal ontdekken wat emoties met je doen. Nu kan je herkennen wie je werkelijk bent.”
“Je groeit in bewustwording elke keer wanneer je aandacht schenkt aan wat het leven met je doet. “

Eenvoudigweg leven

Ja het kan! Hoe komt het dan dat we het als moeilijk ervaren?

De voorbije 12 jaar was mijn ontdekkingstocht naar verheldering. Ik mocht mijn levensstroming herontdekken. We hebben ongelooflijk goed geleerd zorg te dragen van de ander waardoor we onszelf volledig vergeten zijn. Het vraagt een herprogrammering om zorg te dragen van jezelf. Oefenen steeds opnieuw in elk moment vraagt aandacht.

LEVEN openbaart zich en nodigt voortdurend uit.

Voelen in je body, wat elk moment je brengt aan beleving, leert je wie je werkelijk bent. De zorg voor jezelf in deze continue beweging van stroming schenkt je verheldering. Ik word me steeds meer bewust van de ongelooflijke grootsheid van het leven. ALLES loopt zoals het is. En het mooie geschenk is: de zorg voor jezelf omvat automatisch de zorg voor de ander.

Leven

zal altijd een totaal pakket zijn. Verdriet, teleurstelling, boosheid,…. Vreugde, enthousiasme, creativiteit,…. Licht en schaduw is eigen aan ons leven op aarde. Hoe we ermee omgaan bepaalt onze mate van geluk. Het eeuwige gevecht van “willen en niet willen” is uitputtend.

Wij kunnen ons pas geheeld en helemaal thuis voelen wanneer wij onszelf erkennen in wie wij zijn, in alles wat is. Het is tijd voor herstel van evenwicht. Het is tijd om te herontdekken wie jij werkelijk bent.

Jij mag energievol, enthousiast je levensdroom leven! Het leven is volmaakt als spiegel om jezelf te ontdekken. Ben je er klaar voor? Durf je je werkelijke levensstroming beleven? Welkom in je verhelderende tijd.